Resuming podcast
Ran de mar del 18/3/2022
18/03/2022

Ran de mar del 18/3/2022

Ran de mar

En el programa d'aquesta setmana hem parlat de la navegació per l'Estret Gibraltar. En l'espai "Ranxo a bord" hem cuinat i hem explicat d'on prové la Fideuà o Fideuada. En les "Històries de Mar "hem parlat de l'ofici de ranxer, que són els que s'encarreguen de cuinar a bord d'un vaixell. A l'espai de l'entrevista hem parlat amb un mariner de fortuna, coneixedor de la vela tradicional i membre de Bricbarca, ens ha visitat en Toni Clapés. En la recta final, com sempre, hem parlat dels refranys mariners i hem fet la previsió del temps i d'activitats amb en Xavier Rocher, de l'escola nàutica "Cara al vent". Ran de Mar, un programa fresc, fet a mida pels que necessitem la mar i la platja per viure. En ell hi combinem l’actualitat i la historia marítima, transportant cada setmana fins la platja aventures, somnis, coneixements, literatura, gastronomia, refranys, música, cançons... Una bona dosi d’esperit mariner.