Magazín matinal de Vilassar Ràdio que arriba a la 16a temporada en antena. Presentat i dirigit per Jaume Cabot, l'actualitat local, comarcal i general i les entrevistes diàries a persones de tots els àmbits, centra l'atenció del programa. Compta amb una vintena de col·laboradors/es que parlen d'esports, teatre, cinema, gestió emocional, sexe, cuina, salut, consum, benestar femení, tarot, tertúlies d'avis i joves, etc. Tot servit de dilluns a divendres de 10 h a 13 h del matí amb vitalitat!
Amb en Xavi Tomás (Restaurant Anxaneta) cada setmana cuinem amb història o com ell diu, fem cuina de trinxera. Ens prepara un plat i el relaciona amb un episodi de la història. Aquesta setmana ens ha cuinat una Coca de La Patum, ja aquests dies la capital del Berguedà celebra la seva festa més tradicional i esperada. Ens disposem a fer el Salt de Plens des dels fogons de l'Anxaneta.