Resuming podcast
Parlant de tot del 11/12/2023
11/12/2023

Parlant de tot del 11/12/2023

Parlant de tot

Magazín matinal de Vilassar Ràdio que arriba a la 16a temporada en antena. Presentat i dirigit per Jaume Cabot, l'actualitat local, comarcal i general i les entrevistes diàries a persones de tots els àmbits, centra l'atenció del programa. Compta amb una vintena de col·laboradors/es que parlen d'esports, teatre, cinema, gestió emocional, sexe, cuina, salut, consum, benestar femení, tarot, tertúlies d'avis i joves, etc. Tot servit de dilluns a divendres de 10 h a 13 h del matí amb vitalitat!

Marcadors

Poc ens passa
Compartir

Al "Poc ens passa" repassem l'actualitat diària i els seus protagonistes, amb Joan Escofet.

Entrevista Montserrat Busquets
Compartir

Demà i com cada quinze dies arriba una nova conferència organitzada per l'Aula d'Extensió Universitària de Vilassar de Mar. Ha passat pel programa la Montserrat Busquets Surribas, infermera, màster en Bioètica i Dret. Aquesta xerrada versarà sobre el valor ètic de la cura en la societat del segle XXI. Es presentarà l'ètica de la cura com una manera de veure el món, de forma solidària i interdependent, que reforça el paper de les relacions humanes i dels contexts de vida, alhora que remarca el paper social i polític de la cura i la necessitat de polítiques en aquest àmbit dutes a terme amb atenció.

Parlant d'Underground (Purin)
Compartir

Hem tornat a engegar la secció "Parlant d'Underground", amb Xavi Tomàs. Donem veu als grups de música que no acostumen a tenir sortida als mitjans de comunicació pel gènere que utilitzen,Trash, Metal, etc. Avui ens han visitat, amb màscara i vestits per l'ocasió i des de les Terres de Ponent, els "Purin".

Cuinem amb l'Albert Ortíz (Polvorons)
Compartir

Cada dilluns a les 12h el Xef Albert Ortíz ens cuina diversos plats amb ingredients que li proposem en directe i sense avís previ. Aquesta setmana, però, ens ha fet ell la proposta i amb la presència del Mestre Pastisser, Albert Cambrón, del Restaurant Can Bosch de Cambrils, hem cuinat i tastat, uns mini polvorons, que res tenen a veure amb els que estem acostumats a provar en aquestes èpoques nadalenques. Amb la recepta inclosa ja podeu gaudir d'aquestes postres. Gràcies, Albert's!!