Resuming podcast
Parlant de tot del 27/3/2023
27/03/2023

Parlant de tot del 27/3/2023

Parlant de tot

Magazín matinal de Vilassar Ràdio que arriba a la 15a temporada en antena. Presentat i dirigit per Jaume Cabot, l'actualitat local, comarcal i general i les entrevistes diàries a persones de tots els àmbits, centra l'atenció del programa. Compta amb una vintena de col·laboradors/es que parlen d'esports, teatre, cinema, gestió emocional, sexe, cuina, salut, consum, benestar femení, tarot, tertúlies d'avis i joves, etc. Tot servit de dilluns a divendres de 10 h a 13 h del matí amb vitalitat!

Marcadors

Poc ens passa
Compartir

Al "Poc ens passa" repassem l'actualitat diària i els seus protagonistes, amb Joan Escofet.

Entrevista Cooperativa "Tots Actius" Escola del Mar
Compartir

Van passar pel programa, una representació de l'alumnat d'una de les classes de 5è de l'Escola del Mar, per parlar del projecte de cooperativa que han engegat. En Mateo, la Iman, la Maysah, l'Alvaro i en Xavi ens han parlat de "Tots Actius" i de "Tabassaye" l'ONG en el qual aniran a parar tots els diners que s'obtinguin.

Parlant d'esports amb Hector Torreblanca
Compartir

Amb Hector Torreblanca, responsable d'esports de Vilassar Ràdio, repassem el que ha donat de sí el cap de setmana, esportivament parlant, a Vilassar de Mar.

Mossos d'Esquadra (Març) "Unitat de Drons"
Compartir

Cada mes parlem de seguretat. Ho fem amb els i les agents de l'Oficina de Relacions amb la Comunitat de l'ABP de Premià de Mar de Mossos d'Esquadra. Aquest mes el Caporal Joan ens ha portat el Caporal Cristian, de la Unitat de Drons del cos. Un departament que el juny farà dos anys que es va engegar i que es troba ubicat al complex Ègara de Sabadell, tot i que treballen per tot Catalunya. Està previst que s'obrin altres seus d'aquest cos especialitzat. Rescats, seguretat, trànsit, incendis i d'altres actuacions que fan que cada dia s'hagi d'aixecar aquest giny, que ja forma part del parc mòbil dels Mossos.

Cuina de Proximitat amb l'Albert Ortíz
Compartir

Amb el Xef Albert Ortíz cada setmana cuinem amb un ingredient que li proposem. Però més enllà de cuinar els clàssics, amb l'ingredient suggerit ens fa preparacions senzilles i sorprenents. Aquesta setmana li hem proposat cuinar amb "Galeres". Un crustaci que temps enrere era barat per sobretot la dificultat de menjar-lo, és molt abundant en punxes. Però la seva polivalència, el seu gust i les seves moltes mares de cuinar-lo, l'han convertit en un aliment molt valorat.