Tota l’actualitat informativa del dia que es genera a Vilassar de Mar i a la resta de la comarca del Maresme. Programa produït pels serveis informatius de Vilassar Ràdio.
Avui, i és una tradició únicament i exclusiva catalana, la botifarra d’ou és la gran protagonista a les nostres taules i als nostres berenars. Celebrem el Dijous Gras que, de passada, serveix per donar el tret de sortida oficiós al Carnaval que, com el seu nom indica, és la Festa de la Carn. A Vilassar de Mar fem botifarres d’ou molt bones, molt variades i molt innovadores. Barreja entre la tradició i els nous temps, els nous gustos. Podem dir, doncs, que les botifarres d’ou també es disfressen. És per això que avui hem entrevistat dues persones que hi tenen la mà trencada en això de les botifarres. L’Andreu de Can Boher i la Núria Querol de Can Pocurull. Als dos els agraïm, especialment, en un dia de molta feina per a ells, que hagin tingut la deferència de dedicar-nos uns minuts
Avui donem el tret de sortida a les Festes de la Carn, que, com el seu nom indica, coneixem com el Carnaval. De fet, en el començament de la “Crònica” ja ens hem atipat amb les botifarres d’ou dels amics Andreu de Can Boher i de la Núria Querol de Can Pocurull. Però, és clar, si parlem de Carnestoltes a Vilassar de Mar hem d’escoltar a la persona que en sap més, una de les persones que ho va arrencar a casa nostra ara fa 48 anys, Margarida Ors, encara al capdavant del Firobi. Tot va arrencar un Sant Esteve de l’any 1977, amb el cos del dictador, eren altres temps, encara calent.
“Quin despropòsit!” Quin despropòsit tindrem, a la nostra graella, a partir d’aquest divendres al migdia. Després del Crònica podràs escoltar el primer capítol d’un nou programa, “Quin despropòsit!” de Vilassar Ràdio, dirigit i presentat per dos vilassarencs molt joves, en Guillem Gea i Mar Vilamajó, que desenvoluparan aquelles notícies que, segons ells, passen per sota del radar i oferiran debat